О НАМА

 Општа болница са породилиштем „ГЕА“ основана је 2016. године. Болница је лоцирана у наменски новоизграђеној згради у мирном делу Новог Сада на површини од око 2.000m2. Смештајни капацитет објекта је 64 болничка кревета уз адекватне садржаје и пратеће амбуланте.

          Започели смо сa радом као гинеколошко-акушерска ординација пре 30 година а наставили као болница са породилиштем, нудећи дијагностику и терапијске третмане у области гинекологије и акушерства са тимом врхунских стручњака као што су проф. др Вуле Вишњевац, др Дубравка Миљојковић, др Зоран Шуваковић, др Немања Вишњевац, др Бојан Карадеглија, др Синиша Куруцин.

          Посебан нагласак стављамо на гинекологију и акушерство, на важност репродуктивног здравља жена и трудница. Имајући у виду стручност особља и могућности наменског објекта, те сталну потребу пацијенткиња и охрабрени од истих, одлучили смо да отворимо прво приватно породилиште у Војводини. Породилиште је конципирано са интимним апартманима (гардеробери, централна клима, ТВ, бежична мрежа, купатило) за смештај и боравак трудница, породиља и новорођенчади, те одвојене и дискретне порођајне сале као и операционе сале за царске резове. Пацијенткињама су на располагању поред гинеколога и анестезиолози (др Нада Анђелић, др Ноеми Холо-Ђилвеси, др Кристина Шуваковић, др Наташа Несторов), неонатолози и педијатри (др Иванов Гордана, др Душанка Митровић, др Милена Довијарски) као и медицинске сестре одговарајућих области.

          Како бисмо нашим пацијентима пружили комплетнију здравствену услугу, проширили смо се и на друга подручја медицине: радиологију (др Бојана Бокоров), ендокринологију (др Радослав Пејин), ортопедију (др Васо Кецојевић), васкуларну хирургију (др Владимир Марковић). Трудимо се и даље, и у скорије време, а опет на наше задовољство и корист наших пацијената, у плану је проширење медицинских услуга из других специјалности медицине. 

          Осим породилишта, организован је и потпуно опремљен хируршки блок са операционим салама и интензивном негом, те смо у могућности да пацијентима пружимо и услугу класичних односно ендоскопских (лапароскопских) операција и интервенција. 

         Такође бисмо истакли партнерство са признатим болницама и лекарима из Уједињених Арапских Емирата, Blue Tree Clinics, које нас подржавају у виду сталног образовања, размене искуства и стручности. Поред тога, ова партнерства су отворила прилику за пружање здравствених услуга пацијентима који се налазе ван наше земље.

sr_RS