Gea logo

Општа болница са породилиштем „ГЕА“ основана је 2016. године. Болница је лоцирана у наменски новоизграђеној згради у мирном делу Новог Сада на површини од око 2.000 m2. Започели смо с радом као гинеколошка ординација, пружајући дијагностику и терапијски смештај у области гинекологије и акушерства а касније са проширењем капацитета успешно лечимо наше пацијенте у областима гинекологије, неонатологије, педијатрије, урологије.

Болница је опремљена савременом технологијом и будите сигурни да чекања нема. О пацијентима брине наш врхунски тим стручњака, посебно одабраних доктора. Општа болница са породилиштем Геа поштује све прописе Министарства Здравља, а наше особље које је задужено за хигијену болнице, обавља свој посао на врхунском нивоу, одржавајући болницу стерилном и чистом.

Свака породиља борави у једнокреветној соби, у оквиру којег има своје купатило. Собе су нежних боја и на зидовима се налазе шарени детаљи који стимулативно делују на бебина чула. ГЕА Вам омогућава да се првих дана након порођаја опорављате у миру, у чистим и безбедним собама. Наш стручан кадар педијатријских сестара Вам пружа помоћ и подршку у дојењу као и измлазању млека и обуци правилног дојења. Сматрамо да су присуство и подршка оца важи у тренутку доласка ваше бебе на свет, па смо управо то и омогућили. Као прва приватна болница са породилиштем поносни смо што смо у могућности да помогнемо будућим мајкама приликом порођаја, да им олакшамо целокупни процес и пружимо сву негу и подршку коју заслужују.

Како бисмо нашим пацијентима пружили комплетнију здравствену услугу, проширили смо се и на друга подручја медицине: радиологију, хирургију,
пластичну хирургију и педијатрију. Трудимо се и даље, и у скорије време, а опет на наше задовољство и корист наших пацијената, у плану је проширење медицинских услуга из других специјалности медицине. Можете нас посетити за време радног времена, упознати се са нашим тимом и обићи простор и уверити се да је наша болница право место за Вас!

Улепшавање тела и постизање жељеног изгледа може итекако да утиче на квалитет живота и самопоуздања. Због тога је битно да се препустите хирургу који је савестан и рационалан у проценама својих могућности да пацијенту предложи најоптималније решење за естетску корекцију. Зслужујете третман после којег ћете из наше болнице изаћи задовољне зато нас позовите и закажите Ваш третман или нас посетите на адреси.

НАШ ТИМ

Тим лекара

Др Немања Вишњевац

Спец. гинекологије и акушерства

Др Дубравка Миљојковић

Спец. гинекологије и акушерства

Др Биљана Мусулин Јањић

Спец.гинекологије и акушерства

Др Синиша Куруцин

Спец.гинекологије и акушерства